Uhapšen policajac koji je u akciji protiv švercera ubio mladića

Policajac koji je rano jutros upucao mladića kod Tutina lišen je slobode i njemu je određen pritvor, saznaje nezvanično Tanjug od izvora bliskih policiji.
Prema tim saznanjima, njemu se na teret stavlja Član 113, odnosno sumnjiči se za ubistvo. Policajac je nakon saslušanja u Novom Pazaru prebačen u zatvorsku jedinicu u tom gradu.
 
Kako je ranije danas saopštio portparol višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, Adnan Baćićanin, u policijskoj akciji PU Novi Pazar, Policijske stanice Tutin, radi sprečavanja krivičnog dela nedozvoljena trgovina, rano jutros oko jedan sat posle ponoći, u selu Dolovo u Opštini Tutin, lišen je života S. F. (22) iz Tutina.
 
Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru je odmah započelo istražne radnje kojim će se utvrditi da li je upotreba vatrenog oružja bila opravdana i zakonita.
 
O svim preduzetima radnjama i rezultatima istražnih radnji javnost će biti blagovremeno obaveštena, navedeno je u saopštenju. Više o tom događaju pročitajte OVDE.
 
  • Lov nije sport

    01.10.2017 10:48
    Svim lovcima u policiji
    Ne bojim se ja zzbog svog detea.
    Već zbog tuđeg, jer znam ponašanje dece sa 22 godine.
    U opštoj pomami pucanja, koja će uskoro uslediti, nečije dete će pre ili kasnije stradati jer je zavukao ruku u jaknu da izvadi vozačku dozvolu.
    Šta će vam onda škola za policiju?!
    Od kada je to švercer teška pretnja po policiju jer neće da zaustavi vozilo?
    Policija ima više načina da zaustavi vozilo.
    Očigledno ovi nisum umeli da koriste sredstva radio veze i postavljanje prepreke na sledećem mestu.
    A klinac je gledao previše filmova i mislio da će se policajci baciti u stranu i on proći.
    Ovo nije organizovana grupa, već jedan čovek.
    Kao i uvek, policajci su hrabri kada je jedan čovek u pitanju, a sklanjaju se i ćute dok prođe, ako je u pitanju organizovana pljčka banke.
    Ne opravdavam postupa policije - a vreme će vam pokazati - gospodo lovci!
  • Vladimir

    01.10.2017 10:43
    Policija
    Znači kreneš da ubiješ nekoga i u tom poduhvatu nastradaš, onda si žrtva??? Krijumčar droge krene da ubije policajca i nastrada, onda je on žrtva? Šta se desilo sa zdravim razumom??? Policajci treba da štrajkuju dok god im je kolega u prtvoru.
  • @Roditelj

    01.10.2017 09:04
    Osim sto to nije budalasto dete, nego kriminalac sa ozbiljnom karijerom u svom poslu kakvu ti verovatno nemas u svom poslu sa duplo vise godina. Doduse ti si verovatno jedan od onih kojima je i sa 32 godine muskarac dete, a sa 42 mladic kad nesto uradi, i nikad on nije kriv, drugi su ga naveli, a posebno drzava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija