Poslanik kosovske skupštine uhapšen zbog prevare

Kosovska policija uhapsila je danas nekadašnjeg novinara i poslanika kosovske skupštine Inicijative za Kosovo, Miljaima Zeku zbog sumnje da je učestvovao u prevari sa vizama.
Zeki je određeno zadržavanje 48 sati, prenosi Kossev.
 
Zeka se tereti za učešće u kriminalnoj grupi i izbegavanje plaćanja poreza, a prištinski Ekspres podseća da je kosovski poslanik uhapšen nakon što je portal "Insajderi" objavio tekst o "skandalu sa vizama".
 
"Devet stotina građana Kosova pokušalo je da emigrira u Nemačku sa radnim vizama dobijenim u jednoj agenciji za posao, koja je zapravo bila šema prevare poslanika Miljaima Zeke i njegovog saradnika Iljira Krasnićija", prenosi Ekspres.
 
Kako se navodi, podnosioci zahteva su navodno za vize plaćali od 50 do 3.500 evra, a Krasnići je takođe priveden pre nekoliko nedelja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija