Traže ga zbog pokušaja ubistva

Policija traga za Đ. K. (1994) iz Novog Sada, osumnjičenim za pokušaj ubistva.

Policija traga za Đ. K. (1994) iz Novog Sada, osumnjičenim za pokušaj ubistva.

On se tereti da je juče, oko 17 časova, u Novom Sadu, na ulici, nakon kraće svađe i tuče, ubo nožem dvadesetsedmogodišnjeg sugrađanina.

Naneo mu je teške telesne povrede opasne po život, a potom pobegao.

  • Nikola

    12.01.2014 22:53
    hahahaha
    boomberman kad smo kod ucenja mogao bi poraditi na pravopisu
  • boomberman

    01.01.2014 08:00
    uciti...
    Sve je to posledica neznanja. Cega da se plasi? Nezna cega jer nije obrazovan ne krivite njega. Roditelji su tu krivi sto ga nisu vaspitavali i skolovali. Najgluplja recenica koja se odomacila u nasim ljudima je "Sta ce mu skola bolje prodje onaj koji je sposoban, nego skolovan"
    Pustite ljudi price pa taj mali nezna nos da obrise igrao je "Mortal Combat " kao klinac i na tom nivou je i ostao. Neka uci u zatvoru ako i ne zaglavi sad ima vremena spoznace posledice ne ucenja i ne obrazovanja!
  • Ćevara

    30.12.2013 19:15
    Tuga...
    Kakva sudbina?? U pravu je "Detelinara"! Ironija! Baviš se glupostima, kao nešto muvaš da bi došao do love i na kraju završiš kao bukvalno kao "pičkica" nekom čiki u zatvoru koji voli "piletinu". Kakav Bolidizam!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija