Mladić pretukao starijeg čoveka u autobusu kod Limanske pijace

Jedan mladić fizički je napao starijeg čoveka u autobusu 9a GSP-a.
Jedan mladić fizički je napao starijeg čoveka u autobusu 9a GSP-a.

Prema rečima dvoje starijih očevidaca, koji su se nalazili u autobusu kod Limanske pijace, do incidenta je došlo nakon što je stariji čovek pokušao da spreči mladića da maltretira stariju ženu.

Mladić je potom nasrnuo na tog starijeg čoveka, udario ga iz sve snage glavom u glavu, a zatim ga je udarcima nogom izbacio iz autobusa na stajalištu. Očevici su procenili da nasilnik ima između 17 i 18 godina.

Nakon incidenta, vozač autobusa je zatvorio vrata i nastavio da vozi redovnom trasom. Niko od putnika nije imao hrabrosti da se umeša i da pokuša da spreči napad, kazali su očevici.

  • nada

    03.12.2014 14:31
    biber sprej
    Može li mi neko odgovoriti gde da kupim biber sprej i slično za odbranu.
  • 03.12.2014 08:23
    Ne bih se ni ja umešao zato što bi policija, PO SLUŽBENOJ DUŽNOSTI,i protiv mene podnela prekršajnu prijavu protiv narušavanja javnog reda! To je 100% tako, ma koliko zvučalo neverovatno!

    Osetio sam to na sopstvenoj koži, kada sam se ispred zgrade u kojoj stanujem, umešao u fizički obračun kada je stariji čovek mlatio jednu ženu. Ja sam ga samo oborio na zemlju, seo na njega, i posmatrači su pozvali policiju, koja ga je preuzela i odvela, a od mene i od nekoliko svedoka je uzela podatke.
    Možete zamisliti moj šok, nakon mesec dana, kada sam dobio poziv od prekršajnog suda KAO OKRIVLJENI!!!
    Sudinica mi je obrazložila da ja NISAM IMAO PRAVO DA SE MEŠAM U TAJ SUKOB, koristeći fizičku silu, nego da sam trebao da zovem policiju! A to što je čovek bukvalno šutirao bespomoćnu ženu, i to nije bio moj problem, po rečima sudinice!!! Jedva sam se izvukao da ne platim novčanu kaznu, jer sam angažovao advokata, koji je uspeo da uradi da predmet zastari, ali je svejedno sudinica odredila deset hiljada kazne!
    Tako da nije to baš tako, kako na prvi pogled izgleda... Zakon je nakaradan a i sudije ga tumače striktno, bez uzimanja u obzir okolnossti i činjenice.
    Nikad više se neću direktno mešati! Ne pada mi na pamet, pa da posle samo imam problem zbog toga... Tužno je to, ali je realnost takva.
  • Vozac

    03.12.2014 07:45
    pitanje za ivans - a
    Pa zar svi putnici u vozilu nisu isto po tome pomogli u prikrivanje krivičnog dela i pomaganje u izvršenju istog. I zar ne bi bilo kakvo fizicki (a i psihicki dete bi imalo traume) napad na istog "mamino mezimca" bilo krivicno delo ,pa KO JE ONDA TU KRIV vozac,putnici, ili to zakonodavstvo sto je dozvolilo da "mamini sinovi" mogu da se kur... kako im je volja. Pa da je devedesetih bilo ovako niko ziv ne bi ostao, za bezbednost putnika i red u vozilu brine vozac zajedno sa putnicima ako jedan vozac moze da odrzava red nad 50-100 ljudi ,pa na utakmicama onda treba deset redara.
    I da platu su nam smanjili pa imamo 1500 eura prvi deo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija