Majci oduzeli decu jer su spavala s njom u krevetu

Jedna majka iz Velike Britanije, koja je dozvoljavala svojoj deci da spavaju u njenom krevetu, ostaće bez starateljstva nad njima.
Socijalni radnici su je više puta upozoravali da ne spava u istom krevetu sa svoja dva sina, oba mlađa od četiri godine, jer bi nehotice mogla da ih povredi, budući da su kod obojice primećene neobjašnjive modrice po telu. 
 
Pošto ih nije poslušala, pokrenuta je tužba, a sudija Piter Grin rekao je da je kod dečaka koji danas ima četiri godine primećena modrica na nozi kada je imao samo nekoliko meseci i da je najverovatnije nastala nehotice, zbog "grubog" postupanja roditelja. On je dodao da, iako postoje dokazi da su oba roditelja volela svoju decu i da im ne bi namerno naudili, "majka postupa kao da uvek zna najbolje". 
 
Socijalni radnici tvrde da je majka ignorisala njihov savet da deca ne spavaju s njom i da je odbijala i sve preporuke vezane za hranjenje dece. 
 
Sudija Grin zaključio je da je usvajanje jedina opcija.
  • mungos

    14.02.2017 11:30
    @Гујаа
    Nisi popio pilulicu?
    "Da čika Velja bonu..."
  • Гујаа

    14.02.2017 10:04
    Наказе
    Биће тога све више и више. Победила је Коминтерна (америчка Франкфуртска школа у Њујорку) и њен план како да завлада светом. Убијати систематски све традиционалне вредности. А што се тише саме деце, њих је већ толико мало да ће их држава законом отимати и држати за гледање у будућем Дечијем врту и васпитавати их по директивама.

    Свето Сунце излази на Истоку супротно је ЗАХОД.
  • mile

    14.02.2017 10:03
    Meni bi oduzeli onda kera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom