Zbog gojaznog putnika stajao tokom leta

Jedan putnik morao je da stoji tokom sedmočasovnog leta pošto je pregojazan čovek do njega zauzeo i njegovo mesto.
Jedan putnik morao je da stoji tokom sedmočasovnog leta pošto je pregojazan čovek do njega zauzeo i njegovo mesto.

On nije mogao da sedi niti da se premesti jer je letelica bila krcata. Berkovic dodaje i da je stajanje bilo potencijalno opasno za njegovu bezbednost, jer nije mogao da koristi pojas prilikom uzletanja i sletanja.

"Zbog gabarita tog čoveka oba na sedištima su morala da budu podignuta, a telo mu je zauzelo i polovinu mog sedišta", kazao je Berkovic za sajt elliott.org.

On krivi stjuardesu koja je radila na bordingu što je dozvolila putniku da uđe kad nije kupio dva sedišta.

US Airways se izvinio zbog zbog "žalosnog" incidenta i ponudio Berkovicu vaučer na 200 dolara. On, međutim, to ne smatra dovoljnim jer je kartu platio više od 800 dolara (let od Enkoridža do Filadelfije jedan je od najdužih letova u domaćem saobraćaju u SAD).

  • Londra

    24.11.2011 18:24
    Znaci nisam ni otvorio skroz vest i kroz glavu mi je proletelo da se radi o amerikancu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.