Zabranjeni letovi tokom molitve

Iranski parlament zabranio je letove aviona u zemlji tokom poziva na molitvu.
Iranski parlament zabranio je letove aviona u zemlji tokom poziva na molitvu.

"Prema novoj odredbi zabranjeno je leteti avionima za vreme ezana, posebno tokom poziva na jutarnju molitvu", izjavio je portparol Iranskog parlamenta Ali Taheri.

Direktor iranske agencije za avijaciju Hamid Reza Pahlevani je rekao da će avioni moći uzleteti 30 minuta nakon poziva na jutarnju molitvu kako bi putnici imali vremena da obave verske obaveze.

Taheri je naveo i da će posebna pažnja biti posvećena poštovanju islamskih pravila oblačenja žena koje rade na aerodromima ili u aviokompanijama.

  • Andrija Šrek

    27.12.2012 16:59
    ??
    A šta sa onima koji se ne mole?
  • Novosađanka

    27.12.2012 14:49
    Potpuno se slažem sa Milanom i pitam se kako je to moguće, danas u 21. veku, kad nikad bolja i brža komunikacija nije bila? Kad su informacije dostupne i lako se dele. Kako je moguće toliko zastraniti u fanatizam bilo koje vrste? Šta rade ti ljudi?

    Nema nam druge, moramo propasti.
  • Milan

    27.12.2012 13:55
    Ako su ovi normalni...
    Proglasite me fašistom, antiislamistom, čime god hoćete, ali ovi ljudi nisu normalni. To treba staviti pod kontrolu dok se totalno ne raspištolji.
    Svaka čast svim vernicima, ali verske fanatike treba u ludnicu, gde im je i mesto. Normalnim ljudima ovakve stvari nikada ne bi pale na pamet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.