Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

NBS: Gubitak posledica kursnih i cenovnih razlika

Narodna banka Srbije (NBS) negirala je danas tvrdnje opozicionih poslanika u parlamentu da je NBS prvi put u 2013. zabeležila gubitak, poručivši da je finansijski rezultat te institucije u prošloj godini posledica kursnih i cenovnih razlika.

Tinejdžer ubio najboljeg druga u Leskovcu

Učenik četvrtog razreda srednje tehničke škole "Rade Metalac" iz Leskovca Timotije Kocić (18) umro je rano jutros od posledica ranjavanja pištoljem koje mu je naneo njegov drug N.Z. (17).

"Srbi u Albaniji potpuno obespravljeni"

Predsednik Udruženja Srba i Crnogoraca "Morača-Rozafa" iz Skadra, advokat Pavlo Jakoja Brajović, upozorio je da je srpska zajednica u Albaniji, koja po procenama ima 30.000 članova, potpuno obespravljena.

SNS zbog "bivšeg premijera" traži ostavku Živkovića

Izjavu poslanika Nove stranke Zorana Živkovića da je "predsednik vlade Aleksandar Vučić bivši premijer“, poslanici SNS su u parlamentu "dočekali“ odgovorom da očekuju njegovu ostavku zbog izgubljene opklade sa premijerom Vučićem.

Kraljevo: U požaru nastradao stariji muškarac

U požaru koji je jutros izbio u kući u Ulici Miloša Tasića - Viteza u Kraljevu, život je izgubio S.M. (92), potvrdio je Tanjugu Radoica Kočović, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu.

Ivo Sanader prebačen u bolnicu

Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader, koji je osuđen na deset godina zatvora zbog korupcije i ratnog profiterstva, od subote se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Zagreb - Rebro, objavio je danas hrvatski portal Indeks.

Australija: Devojka u karantinu zbog sumnje na ebolu

Osamnaestogodišnja devojka, koja je pre 11 dana doputovala u Australiju sa još osam članova porodice iz Gvineje, smeštena je danas na bolničko odeljenje izolacije, gde je u toku njeno testiranje na ebolu pošto je sinoć dobila temperaturu.

Tipski kiosci u Kosovskoj Mitrovici

U Kosovskoj Mitrovici danas je počelo postavljanje tipskih trafika koje bi trebalo da ulepšaju ovaj grad na severu Kosova, a za prvi kontigent kioska izdvojeno je 4,2 miliona dinara.

Izgorela vrata pekare u Leskovcu

U požaru koji je sinoć izbio na ulazu u pekaru u Ulici Svetozara Markovića u Leskovcu, oštećena su vrata i drvena konstrukcija izloga.