U osnovnoj školi pronađena 23 paketića heroina

Pripadnici MUP-a u Beogradu pronašli su 23 paketića heroina u školskom dvorištu Osnovne škole "Stevan Dukić", saopštio je danas MUP Srbije.

Pripadnici MUP-a u Beogradu pronašli su 23 paketića heroina u školskom dvorištu Osnovne škole "Stevan Dukić", saopštio je danas MUP Srbije.

Heroin je pronađen kod 16-godišnjaka, koji je prilikom dovođenja u policijsku stanicu napao policajce.

Protiv njega i još dve osobe koje su bile sa njim, po nalogu Odeljenja za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, policija će podneti krivične prijave u redovnom postupku.

Prijave će biti podnete zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti.

  • liman IV

    09.08.2015 01:56
    nova godina
    deda mraz poranio :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija