Direktor Lutrije ostaje tu gde je

Vlada Srbije još nije prihvatila ostavku direktora "Lutrije Srbije" Aleksandra Vulovića koju je podneo pre skoro dve nedelje nakon skandala sa loto izvlačenjem 30. jula.
Vlada Srbije još nije prihvatila ostavku direktora "Lutrije Srbije" Aleksandra Vulovića koju je podneo pre skoro dve nedelje nakon skandala sa loto izvlačenjem 30. jula.

Iako se u javnosti stekao utisak da je Vulović posle ostavke dobio status bivšeg direktora, u praksi se to nije desilo.

"Ostavka direktora je njegov lični čin. "Lutrija Srbije" radi bez operativnih problema. Kada Vlada odluči o imenovanju novog direktora, javnost će biti i zvanično obaveštena", naveo je ministar privrede Željko Sertić, a prenosi "Blic".

Ovaj list navodi da je Vuloviću ignorisanjem njegove ostavke iz Vlade proučeno da sedi tu gde je.

Od kada je Vulović podneo ostavku, Vlada Srbije je održala dve sednice, ali ni na jednoj nije razmatrana ostavka.

Vulović je na mestu direktora od 2011. godine.

  • Mile

    10.08.2015 14:35
    A što da ga smenjuju? Neće valjda da se odriču sigurnih novaca, sigurniji od onih koje opljačkaju od penzionera. A i ne moraju da ga smenjuju zbog ustava. Pa čak ni opljačkano od penzionera ne vraćaju iako bi po ustavu morali. Ali, može im se.
  • 10.08.2015 12:30
    Kurcistan
    A di ce tako jadan i siroma?
  • svom snagom u zezanje

    10.08.2015 11:39
    Svakodnevica naše male banana republike. Kao u svakoj divljoj državi odgovornost postoji samo za obespravljene podanike dok viša kasta može da radi šta god im se prohte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija