SNS aktivira izborne štabove

Srpska napredna stranka (SNS) aktiviraće izborne štabove na svim nivoima 1. septembra, kako bi se "baza" pripremila za izlazak građana na lokalne i pokrajinske izbore u Vojvodini.
Srpska napredna stranka (SNS) aktiviraće izborne štabove na svim nivoima 1. septembra, kako bi se "baza" pripremila za izlazak građana na lokalne i pokrajinske izbore u Vojvodini.

Prema informacijama "Novosti", SNS je spremna da za dvadesetak dana "podigne na noge partijsku mašineriju", pošto namerava da izdejstvuje lokalne i pokrajinske izbore do kraja godine.

Praktično, njihovi stranački odbori dobili su instrukciju iz vrha da već u prvim danima septembra započnu predizbornu kampanju, jer bi, na osnovu "reda vožnje" SNS, izbori u opštinama, gradovima i Vojvodini trebalo da se održe 20. decembra.

  • basbas

    11.08.2015 12:21
    stabovi
    A jelte, molicu lepo dal' ce ponovo da bidnu i onije
    dinkicevi krizni stabovi?
    Samo uzgred pitam jer ste pod svoje skute pokupili sav politicki otpad pa i tog dindzu.
    Funkcionisete po onoj narodnoj: busna vreca nadje zakrpu.
  • dule

    11.08.2015 06:20
    Meni su i jedni i drugi i lopurde, i bahati i sve najgore. Ja ne vidim neku značajnu razliku, samo je Vučić malo više patetičan od Tadića, ostalo sve isto - pričaju bajke i klepaju gde stignu.
  • nestrpljiv

    10.08.2015 17:15
    -.-.-.-
    Da mi je da su danas izbori, da ne gledam demokratske hohštaplere više!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija