Dvogodišnje dete išetalo iz vrtića i samo ušlo u autobus

Vozač autobusa u Beogradu pronašao je oko 18 sati dvogodišnje dete koje je, kako se saznaje, išetalo iz vrtića i ušlo samo u autobus GSP-a.

Vozač autobusa u Beogradu pronašao je oko 18 sati dvogodišnje dete koje je, kako se saznaje, išetalo iz vrtića i ušlo samo u autobus GSP-a.

Vozač autobusa na liniji 72 odmah je pozvao policiju koja se brzo pojavila i zbrinula mališana.

Policajci su ga vratili do vrtića gde su ga čekali roditelji.

Pretpostavlja se da je dete samo izašlo iz vrtića "Zvezdana prašina" na Bežanijskoj kosi i, prateći roditelje druge dece, ušlo za njima u autobus.

  • m

    24.09.2015 08:13
    ns
    I moje dete je izlazilo iz vrtica ali sva sreca nije otišlo i rekla mi je i pokazala, kada sam vaspitacicama skrenula paznju na taj problem prvo su me ismejale kao sta sad- komentar je bio pa nemojte da ste strogi to se desava i u drugim vrticima...toliko o tome. Svaka cast savesnim vaspitacicam koje brinu o nasoj deci ali one koje su neodgovorne naruse ceo utisak o predskolskim ustanovama. Uzas kako sada ti roditelji da bezbrizno ostave na cuvanje svoje dete dok su na poslu, nadam se da ce neko biti kaznjen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija