Bračni par lagao da su im potrebne pare za operaciju sina

Tridesettrogodišnja S.I. iz Požarevca uhapšena je zbog pet prevara.
Sumnja se da je ona od 8. aprila do 9. novembra, sa suprugom prikupljala novčanu pomoć za operaciju sina, iako za tu operaciju sredstva obezbeđuje Fond PIO.
 
Na ovaj način osumnjičeni su prevarili veći broj građana i firmi koji su donirali novac.
 
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona je, uz krivičnu prijavu, privedena tužiocu, dok je protiv njenog supruga podneta krivična prijava.
  • zato i sumnjam

    05.12.2017 21:38
    tesko je odrediti
    Kome pomoci a kome ne samo na osnovu prica, sumnjam da ima puno zloupotreba i ispada da se kod nas nista nece odradjivati i svi moraju napolje na operacije i onda humanitarci traze uplate, saljemo sms a nikad neznam kome te pare idu i kome su zbilja potrebne, treba se uvesti neki red i onda cu se cesce odazivati a ovako samo po mojoj proceni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija