Iscureo amonijak kod pijace, nema opasnosti po građane

Na carinskom terminalu kod kvantaške pijace na Novom Beogradu oko 18 časova došlo je do curenja amonijaka, a kako kažu nadležni, nema opasnosti po građane.
Na carinskom terminalu kod kvantaške pijace na Novom Beogradu oko 18 časova došlo je do curenja amonijaka, a kako kažu nadležni, nema opasnosti po građane.

Načelnik Uprave sektora za vanredne situacije Beograda Rade Milošević rekao je da je na teren izašlo 27 vatrogasaca u sedam vatrogasnih vozila sa ekotoksikološkom ekipom. On je naveo da je merenje pokazalo da se najverovatnije radi o amonijaku, i da je intervencija pri kraju.

Milošević je dodao da su se dva carinska radnika požalila na peckanje i svrab u grlu i da im je Hitna pomoć pružila potrebnu lekarsku negu. Prema njegovim rečima nema još nema informacija o vozilu koje je pretakalo amonijak ili je došlo do curenja iz njega, jer je otišlo u nepoznatom pravcu.

  • Amonijak

    22.11.2013 06:31
    17-18%amonijak,kada prospete 2dl-imate osecaj kao da je bacen suzavac 3-5 sati!!
  • Boki NS

    21.11.2013 23:56
    Ma jok, amonijak je zdrav, sve ok! I dobro je da se prosuo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija