Dvojica povređenih u dve tuče u Novom Sadu

Lekari su noćas u Novom Sadu imali puno intervencija zbog pijanih osoba, ali i tuča.

Lekari su noćas u Novom Sadu imali puno intervencija zbog pijanih osoba, ali i tuča.

U tuči koja se oko 23 sata dogodila u Zadružnoj ulici pretučen je tridesetogodišnji muškarac. "On je zadobio teže povrede glave i grudnog koša. Nakon zbrinjavanja, prevezen je do Urgentnog centra", rekla je portparolka Hitne pomoći Sanja Pokrajac Nenadić.

Oko 21 sat dogodila se tuča u Čenejskoj ulici, a lekari Hitne pomoći su mladiću povređenom u toj tuči ukazali pomoć u policijskoj stanici, pošto ga je policija privela.

  • cuvar

    22.11.2013 12:05
    Slava je cudo. Sve vernici,moj do mojega...U boziju mater!
  • Lala

    22.11.2013 10:08
    o da
    naravno da se osecam bezbedno u svom gradu. Ne izazivam druge pijan i ne dozvoljavam da me pijana osoba izvede iz takta a samim tim i da dodjem u situaciju da se bijem. Sto se tice agresivnih pijanaca i treba da se provedu kao dva doticna opisana u tekstu.
    Pozdrav
  • Mile

    22.11.2013 09:46

    Novi sad bezbedan grad !?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija