Za pokušaj pljačke i premlaćivanja 10 i po godina zatvora

Koviljčani Pavle Marinkov (19), Radovan Grujić (20) i Srđan Savić (20) osuđeni su na ukupno 10 i po godina zato što su u novembru prošle godine u pokušaju pljačke pretukli četiri čoveka.
Koviljčani Pavle Marinkov (19) i Radovan Grujić (20) osuđeni su juče u novosadskom Višem sudu na kazne od po tri godine i sedam meseci zatvora, a trećeokrivljenom Srđanu Saviću (20) izrečena je četiri meseca kraća kazna, zato što su u novembru prošle godine u pokušaju pljačke pretukli četiri čoveka.

Kako piše Dnevnik, nih trojica su zajedno sa maloletnikom K. B. kojem je suđeno odvojeno, u noći između 25. i 26. novembra prošle godine oko dva sata ujutru u Kovilju preskočili ogradu i ušli u dvorište magacina STR "Ilić".

Marinkov je najpre provalio u magacin i počeo da pakuje robu u torbu, dok su preostala trojica čuvala stražu. Kada su primetili da čuvari idu prema njima, zviždukom su signalizirali Marinkovu da neko dolazi, nakon čega su svi pobegli.

Već sledeće noći, njih četvorica ponovo su upali u isti magacin, napali čuvara P. P. i naneli mu lakše povrede. Nedugo zatim napali su i drugog čuvara, D. Đ. koji je pokušao da pomogne kolegi. Uspaničeni da je čuvar obližnje škole, S. P, video šta su uradili, napali su i njega, nanevši mu takođe lakše povrede.

Dok su bežali sa lica mesta, naišli su na meštanina Lj. P, a u strahu da ih je i on video i njega su napali. Od svih napadnutih, Lj. P. je najgore prošao, budući da su mu nanete teške telesne povrede. Kako piše Dnevnik, svi oštećeni su stariji ljudi.

  • krompirova zlatica

    22.11.2013 19:04
    malo je
    Po 1o svakom !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija