Kikindske nisu štampane prvi put za 15 godina

Nedeljnik Kikindske prvi put u poslednjih 15 godina juče nije izašao iz štampe.

Nedeljnik Kikindske prvi put u poslednjih 15 godina juče nije izašao iz štampe.

Glavni urednik Željko Bodrožić rekao je da je to epilog činjenice da je Poreska uprava blokirala račun medija pre dva meseca, uprkos molbama i zahtevima Kikindskih za reprogram duga.

"Poreska uprava je odbila i da se sačeka odgovor na našu žalbu na nalaz poreske inspektorke", kazao je Bodrožić. Dodao je da su od tada Kikindske teškom mukom izlazile iz štampe, sve do sada, kada nisu mogli da plate štampanje lista.

"Ne znam da li ćemo uspeti da se izvučemo iz ove teške situacije i bliže smo odluci da ugasimo novine. Hvala svima onima koji su nam priskočili u pomoć u ovim teškim trenucima, a hvala i svima koji nisu odgovarali na naše pozive i molbe", naveo je Bodrožić.

Kikindske su bile najkažnjavaniji medij u Srbiji u vreme Miloševićevog režima i u vreme drakonskog Zakona o informisanju, koji je sprovođen 1998. i 1999. godine, dok je ministar informisanja bio Aleksandar Vučić. Željko Bodrožić je takođe bio najkažnjavaniji urednik i novinar u to vreme.

  • 28.12.2013 15:46
    i jos da dodam
    Drzava nije ispunila ono sto je bila duzna da ispuni a na osnovu sudskih presuda koje je Bodrozic dobio kada je(vise puta)tuzio Srbiju za sva zla koja mu je nanela! A po svoj prilici to ne zeli ni da uradi!
  • 28.12.2013 15:11
    Revansizam, tako se to zove! Toliko o dobrim namerama ovih na vlasti! Nastavak sledi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija