Vozač usmrtio radnike na održavanju puteva kod Kovilja

Dvojica radnika firme "Tim junajted", angažovane na održavanju puteva poginula su, oko 8.30, na autoputu Beograd-Novi Sad, u blizini Kovilja.

Dvojica radnika firme "Tim junajted", angažovane na održavanju puteva poginula su, oko 8.30, na autoputu Beograd-Novi Sad, u blizini Kovilja.

Poginuli su meštani Opova, Zlatko U. (1957) i Dušan M. (1979) na licu mesta, a povređen je njihov sugrađanin D. P. (1964) i Z. V. (1974) iz Barande.

Kako kažu u novosadskoj policiji, "folksvagen", koji je vozio turski državljanin K.C (1959), udario je u prikolicu, u zaustavnoj traci, pored koje su stajala četvorica radnika i tom prilikom, dvojica su preminula, a dvojica povređena.

Kako je potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine, lakše povređeni radnik je nakon opservacije pušten na kućno lečenje, dok je D.P. sa teškim povredama noge i krvnih sudova, nakon operacije, prebačen na odeljenje ortopedije i nalazi se van životne opasnosti.

U KCV je primljen i vozač putničkog vozila koje je izazvalo nesreću kojem su konstatovane samo lakše povrede, dok je njegov sin K.E. (1990) koji se nalazio sa njim u vozilu zadržan na lečenju.

Policija radi na utvrđivanju svih detalja o uzrocima ove teške nesreće, a vozaču automobila, turskom državljaninu K.C. je izrečena mera zadržavanja do 48 sati i protiv njega će biti podignuta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju.

 

  • NS65

    11.08.2014 07:35
    @anonimus
    Ovo je najveća glupost koju sam pročitao, kakva vožnja u koloni, kakvo grupno preticanje ? Kada si već toliko proputovao onda kaži da su u normalnim zmljama, gde ljudski život vredi, radovi na autoputu toliko dobro najavljeni i obeleženi kilometrima pre istih, da se saobraćaj uspori skoro do tačke zaustavljanja. Kod nas se autoput pretrčava, na istim se čekaju autobusi, radnici šišaju travu dok oko njih zvižde vozila...
  • 09.08.2014 21:14
    Secam se davnih dana sedamdesetih i pocetkom osamdesetih puta Beč-madjarska granica-Budimpesta-Horgos. Tada na ovoj deonici nije postojao autoput pa cak ni od Beča ka Madjarskoj. Turci su tada isli u kolonama sa po deset i vise vozila a kada prvi u koloni krene da pretice nekog ispred sebe onda bi u preticanje kretalo i svih onih deset Turaka iza njega. Znaci, ako si im dolazio u susret nadrljao si. Ako te ne pokupi prvi Turcin onda te pokupi onaj peti ili sesti u koloni, oni se nikome nisu sklanjali a da bi ih izbegao morao si da silazis sa puta. Uvek su putovali u kolonama tako da nisu nikome dozvoljavali da udje u kolonu. Krenes jednog od njih da pretices, vozilo ti ide u susret, ti krenes da se ubacis medju Turke a oni se svi kao po komandi skupe i zatvore te, ostave te u suprotnoj traci, nece da ti dozvole da se ubacis izmedju dva vozila a kao sto rekoh znali su da putuju sa 10, 15, 20 automobila u koloni. Najgori i najbezobrazniji vozaci. Umorni a nece da stanu na pumpu ili parking da se malo protegle ili odmore.
  • 09.08.2014 09:04
    Могла би полиција мало више да зауставља те турке и провери у каквом стању возе.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija