Zaplenjena droga vredna milion evra na Batrovcima

Granična policija jutros je na prelazu Batrovci zaplenila drogu čija je vrednost oko miliona evra.

Granična policija jutros je na prelazu Batrovci zaplenila drogu čija je vrednost oko miliona evra.

Zaplenjeno je kilogram kokaina, 34 kilograma ekstazija i pola kilograma amfetamina.

Narkotici su pronađeni kod turskog državljanina poreklom iz Novog Pazara, u kolima sa holandskim registracijama. Droga je otkrivena na ulazu u Srbiju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da mu je drago što je policija shvatila njegovu poruku da zaplenjene količine narkotika moraju biti daleko veće.

"Jasno je da se na ulicama nalazi mnogo više opojnih droga od nekoliko desetina grama koje je policija ranije uspevala da otkrije. Očekujem da se nastavi sa uspešnim akcijama u kojima se zaplenjuju narkotici čija je vrednost na tržištu višemilionska", poručio je Stefanović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija