Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Tužilac: Slučaj Šarić nije završen

Tužilac Miljko Radisavljević kaže da rad tužilaštva na slučaju Šarić nije završen i da će tužilaštvo bez medijskih najava posao do kraja obaviti profesionalno.

Jak zemljotres u Japanu

Zemljotes jačine 6,8 stepeni Rihtera pogodio je oblast kod japanskog ostrva Hokaido, saopštio je američki Geofizički zavod.

Izbori odgovaraju samo naprednjacima

Raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora ne bi "oduševilo" građane Srbije, jer bi izazvalo zastoj u privredi, smatraju analitičari i tvrde, iako sve stranke kažu da su za izbore spremne, da bi oni jedino odgovarali naprednjacima.

Nikolić ne ide u Minhen zbog Jahjage

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odbio je da učestvuje na međunarodnoj konferenciji o bezbednosti u Minhenu zbog učešća predsednice Kosova Atifete Jahjage.

SPS sprema odgovor na kriminalizaciju Dačića?

Vrh koalicije Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Partije ujedinjenih penzionera Srbije intenzivno sprema odgovor na sve češću kriminalizaciju predsednika SPS i premijera Ivice Dačića, piše Blic.

Neredi ispred predsedničke palate u Kairu

Egipatska policija upotrebila je vodene topove i pucala u vazduh u pokušaju da rastera demonstrante koji su bacali molotovljeve koktele i kamenice u dvorište predsedničke palate u Kairu.

Zapalila trafo stanicu zbog računa za struju

M.P. (46) zapalila je trafostanicu u Bašinom Selu u centralnoj Makedoniji zbog nerešenog spora sa elektrodistribucijom, koja joj je navodno obračunala više kilovatčasova nego što je potrošila.