Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Grad dao policiji milion evra, a dobio gužve

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović apelovao je na ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića da preduzme sve mere kako bi bilo obezbeđeno dovoljno ljudi i neophodan prostor za trajno rešavanje problema registrovanja vozila i izdavanja dokumenata.

Vojna policija ponovo obišla skvotere

Nekoliko predstavnika vojne policije obišlo je jutros bivšu kasarnu "Arčibald Rajs", legitimisalo prisutne aktiviste koji već treću nedelju tu borave i rade, i zatražili od njih da napuste objekat, što su aktivisti odbili.

021 najsolidarnija radio stanica

Radio stanica koja je objektivnim izveštavanjem najviše doprinela radničkim borbama u Novom Sadu je Radio 021, smatraju u sindikatu "Solidarnost".

Niko ne kažnjava nesavesno lečenje

U novosadsko tužilaštvo u poslednje dve godine stigle su četiri prijave protiv lekara koje su građani optužili za nesavesno lečenje, dok se još tri krivične prijave nalaze u policiji.

Novosadskom novinaru književna nagrada

Žiri za dodelu Godišnje nagrade Književnog kluba Kraljevo odlučio je da nagradu dodeli Dušku Domanoviću, književniku i novinaru koji živi u Novom Sadu, a rodom je iz Kraljeva.

Jovanović osudio napad ispred šalter sale

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović osudio je napad na građane koji su čekali u redu radi registracije vozila, ispred zgrade Policijske uprave kod Mosta slobode, i zatražio od policije da učini sve kako bi se našlo rešenje da Novosađani mogu bez problema da izvade sva dokumenta.