Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Objavljen spisak popisivača

Komisija za sprovođenje popisa na teritoriji Novog Sada utvrdila je spisak popisivača koji će biti pozvani na obuku, pošto prethodno taj spisak verifikuje Republički zavod za statistiku, saopštio je danas Kabinet gradonačelnika Igora Pavličića.

Kasni obnova Pozorišnog trga

Planirana obnova Pozorišnog trga ne može da počne jer za taj posao Zavod za izgradnju grada nije dobio novac od vojvođanskog Fonda za kapitalna ulaganja.

Sremska strana ceo dan bez vode

Cela sremska strana grada, Petrovaradin, Sremska Kamenica i Sremski Karlovci, juče je ceo dan bila bez vode zbog pucanja glavnog magistralnog dovodnika.  

Direktorica negira zloupotrebu položaja

Optužbe Srpske napredne stranke, da je zloupotrebila funkciju i novcem "Vojvodinašuma" kupila stan, direktorica tog pokrajinskog predzeća, Marta Takač, odbacila je kao apsolutno neistinite.

Bankrot izbegnut, stanica ne menja lokaciju

Novosadski Privredni sud usvojio je plan reorganizacije ATP "Vojvodina", što znači da je to preduzeće izbeglo bankrot, ali ne i da će sigurno doći do izmeštanja Međumesne autobuske stanice.

Umro Šandor Kepiro

Bivši oficir mađarskih specijalnih bezbednosnih snaga Šandor Kepiro, koji je nedavno oslobođen optužbi za ratne zločine tokom Drugog svetskog rata, preminuo je jutros u 98. godini.