Sanda Rašković Ivić i Đorđe Vukadinović prave pokret "Za spas Srbije"

Bivši članovi poslaničke grupe Demokratske stranke Srbije, a sada samostalni poslanici u Skupštini Srbije najavili su danas da će formirati nacionalno demokratski pokret "Za spas Srbije".
Đorđe Vukadinović rekao je da su se odlučili na formiranje pokreta kako bi mogao da se čuje glas autentične nacionalne i demokratske opozicije, kako u Skupštini tako i u javnosti.
 
Prema njegovim rečima, pokret će osim njega, Sande Rašković Ivić i Slaviše Ristića činiti i određena grupa intelektualca "koja je dugi niz prisutna u javnom političkom i intelektualnom životu".
 
Na pitanje kako će učestvovati na predstojećim izborima najavljenim za narednu godinu, Rašković Ivić je rekla da se zalažu za širi opozicioni blok koji bi zauzeo beskompromisni stav prema vladajućem režimu.
  • Deki

    16.12.2016 12:16
    Deki
    Ja citam ove komentare i mislim da ste vi ljigavci jer podrzavate vucica sramota sto pisete takve komentare glupi su i glupi ste zena neka radi sta hoce ko vas pita sta ce ona da radi njena stvar a vi glasajte i dalje za vucica
  • Nemanja

    16.12.2016 09:14
    @Tajson
    'meni se cini kao idelan kandidat.'

    Siguran simptom odumiranja moždanog tkiva.
  • u prolazu

    16.12.2016 00:02
    kakva nebuloza
    Za Sandu mislim da bi je se otac stideo sada! Dalje neću o njoj.

    A Đorđe Vukadinović mi je toliko neverovatan i providan lik da je to prosto smešno!
    Da ne citiram razna pisanija na NSPM, bilo bi preobimno.
    Da se zadržim na NOPO.
    Čovek je izveo tada pametan potez, za glasače ispranog mozga, i sebe poslednjeg prijavio na listu kao kandidata Nijednog Od Ponuđenih Odgovora, i glupi nezadovoljni glasači su samo čitali napisano i refleksno zaokruživali, da bi se on uvalio u skupštinu!
    Sad hoće i drugi mandat pa da mu sleduje državna penzija, kao i ostalim lezilebovićima koje gledamo na TV!

    U svoj toj priči se zaboravlja jedna stvar:
    -Nije mogao redovno da skupi dovoljan broj potpisa i dovoljan broj glasova, da uđe u skupštinu, pa je pokret/stranku/SEBE registrovao kao manjinski, vlaški!
    Ako sada kaže: "da su se odlučili na formiranje pokreta kako bi mogao da se čuje glas autentične nacionalne i demokratske opozicije", zanima me da li je to nacionalna opozicija Vlaha ili Srba???
    Je li naprasno postao Srbin, ili je Sanda sa ekipom otpadaka postala Vlah?

    Hoće li tu neko da odgovara za prethodno LAŽNO predstavljanje?
    Ili mogu svi zajedno, ispočetka, bez obzira ko i šta su bili ranije, da se udruže oko istog cilja, grabljenja fotelja!?

    Hajde neki, makar malo, pametan odgovor od bilo koga iz ove "ljute" ekipe!

    Nismo baš svi toliko glupi! Puno pozdrava i da se više nikad ne vidimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija