Potvrđena optužnica za falsifikatora lične karte Andreja Vučića

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv D.J. (55) koji se tereti da je 2010. godine otvorio fantomsku firmu za pranje novca falsifikovanom ličnom kartom na ime Andreja Vučića, brata premijera Srbije.
Optužnicom je obuhvaćeno još 17 okrivljenih koji se takođe terete da su osnivali fantomske firme za pranje novca.
 
Viši sud je rešenjem potvrdio optužnicu i saopštio da optuženi imaju pravo da na njega ulože žalbu Apelacionom sudu u roku od tri dana od prijema rešenja. Nakon pravosnažnosti rešenja moći će da se zakaže suđenje.
 
Nakon otkrivanja prevare, po tužbi Andreja Vučića, Privredni sud je poništio osnivanje Asomakuma, pošto je utvrđeno da je reč o neregularnoj firmi osnovanoj na osnovu falsifikovane lične karte, što je potvrdilo i grafološko veštačenje. Tužilaštvo nije saopštavalo detalje optužnice.
 
Nakon hapšenja osumnjičenih, saopšteno je da je u istrazi poslovanja Asomakuma utvrđeno da je firma osnovana s lažnom ličnom kartom, a na osnovu poređenja sa pravom ustanovljeno je da je u pitanju falsifikat: nisu identični fotografija, pečat MUP-a, potpis, broj lične karte i prijava prebivališta.
  • Fake News

    10.05.2017 20:11
    Hahahahahaha ... joj koja zabava za narod.

    Sta je sledece?

    Nego, sta bi sa ostalim aferama? Kako cete to oprati?
  • Sandra

    10.05.2017 18:19
    Ludara
    Jel isti onaj grafolog iz Bugarske?
  • VladaN

    10.05.2017 16:32
    Koja debilana od ..
    .."premijer-preCedika" do kvazi-države, i naravno, svih onih koji podržavaju ovu ludaru od AV autokratije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija