Čedi prete grafitima pod prozorom

Nepoznata lica su tokom prošle noći ponovo ispisala preteće poruke na zgradi u kojoj živi lider LDP Čedomir Jovanović sa porodicom.
Nepoznata lica su tokom prošle noći ponovo ispisala preteće poruke na zgradi u kojoj živi lider LDP Čedomir Jovanović sa porodicom.

LDP u saopštenju poziva nadležne organe da u najskorijem roku reaguju i dokažu da je Srbija pravna država u kojoj vladaju zakoni, a ne nasilje i kriminal.

Kako navode, to je drugi put u dva dana da "huligani prete Jovanoviću", ali "nema nikakvih naznaka da će biti pronađeni i procesuirani, što samo po sebi dokazuje da se država nije na ozbiljan način pozabavila ovim pretnjama". Iz LDP ocenjuju da je pravo na iskazivanje slobodnog mišljenje jedno od osnovnih ljudskih prava, te da je zato obaveza onih koji upravljaju državom da to ustavno pravo obezbede.

"Ako se opet dozvoli da Prajd bude otkazan zbog samovolje šačice onih koji sebe nazivaju navijačima, a zarađuju od dilovanja droge i delova policije koji bi im se, da nemaju uniformu, rado pridružili u prebijanju LGBT osoba, onda treba da se zapitamo da li zaista živimo u uređenom društvu ili zajednici divljaka", zaključuje se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija