Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Pravosnažno oslobođeni optužbi za vređanje Brankice Stanković

Viši sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio trojicu najvijača "Partizana" optužbi da su nasilničkim ponašanjem, odnosno uvredljivim skandiranjem sa tribina ugozili sigurnost novinarke B92 i urednice "Insajdera" Brankice Stanković tokom fudbalske utakmice Partizan - Šahtjor 16. decembra 2009. godine.

Na Klisi nelegalno prodavao duvan

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjaka sa područja Stare Pazove, zbog osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena trgovina.

NUNS podneo prijavu protiv TV Hepi

Nezavisno udruženje novinara Srbije podnelo je danas prijavu Regulatornom telu za elektronske medije protiv Televizije Hepi, zbog kršenja Zakona o elektronskim medijima i povrede Pravilnika o zaštiti ljudskih prava u oblasti pružanja medijskih usluga.

Bogaroški: Parlamentarni izbori ne bi ništa promenili

Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški smatra da ne postoje racionalni razlozi za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora i objašnjava da ti izbori ne bi promenili odnos snaga u republičkom parlamentu, ali bi "bacili maglu na pokrajinske i lokalne izbore".

Uhapšena La China, najopasnija žena na svetu

Melisa Margarita Kalderon Ojeda, poznata kao La China, jedna od najpoznatijih žena na svetu, ubica kojoj se na teret stavlja više od 150 ubistava, koja je vodila meksički kartel od 300 ljudi, uhapšena je nakon što ju je vlastima predao njen momak i zamenik.

Poznati bokser pronađen mrtav u Kruševcu

Leš Desimira Stanojevića – Tarabaša (67) pronađen je na podu kupatila, u stanju raspadanja, nakon što je policija, na poziv komšija provalila u stan, u zgradi "Lamela", u centru Kruševca.

VIDEO: Desetogodišnjak preti da će ubiti Obamu

Desetogodišnje dete obučeno u uniformu i u pretećem borbenom stavu, naoružano raketnom granatom zapretilo je da će ubiti američkog predsednika Baraka Obama u najnovijem video spotu koje je objavila Islamska država (IS).

Premijer Albanije se izvinio zbog kamenovanja autobusa

Edi Rama, premijer Albanije, se tokom razgovora sa ministrom obrazovanja Srđanom Verbićem, koji će prisustvovati utakmici, izvinio Srbima zbog kamenovanja autobusa sa reprezentacijom Srbije, apelujući da pobedi pristojnost.