Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Nelegalna kockarnica u Vrbasu

Vrbaska policija će podneti krivičnu prijavu protiv meštanina Sivca starog 24 godine, zbog sumnje da je neovlašćeno organizovao igre na sreću.

Pokvareni auto odložio suđenje

Završnica ponovljenog suđenja sedmorici optuženih za paljenje američke ambasade u Beogradu posle mitinga "Kosovo je Srbija" ponovo je odložena za 6. novembar.

Eurimaž podržao film Srdana Golubovića

Na sesiji "Eurimaža", fonda Saveta Evrope za podršku filmu, održanoj u Skoplju, podržani su film "Otac" u režiji Srdana Golubovića i projekat srpske manjinske koprodukcije "Država" u režiji Vinka Brešana.

Osam meseci čeka rešenje za penziju

Miroslava T. iz Beograda skoro osam meseci čeka rešenje za starosnu penziju iako je zakonski rok dva meseca, a u PIO fondu tvrde da je to izuzetak i da u većini slučajeva rešenja izdaju za 60 dana kako zakon predviđa.

Novi zakon: Zaštita od prekomernih računa za mobilne telefone

Novi zakon o elektronskim komunikacijama predviđa obaveznu registraciju pripejd korisnika mobilne telefonije, zaštitu potrošača od prekomernih računa i osiguravanje bezbednosti dece na internetu, izjavila je državna sekretarka u Ministarstvu trgovine i telekomunikacija Tatjana Matić.